- Edytowany
Podziel się z nami Twoją opinią na temat udziału w programie.
Podziel się z nami Twoją opinią na temat udziału w programie.
Witajcie. Korzystam dopiero z aplikacji 3 tygodnie i muszę przyznać, że jest to niezła pomoc w tym jeśli ktos chce ograniczyć picie. Pewnie bym nie zaczął gdyby nie nacisk ze strony żony. Juz po pierwszym tygodniu zauważyłem, że zapisując swoje wieczorne piwko wychodzi sumarycznie niezła tego ilość. Jedynym minusem aplikacji jest to, że te ćwiczenia robie w jeden dzień i nie wiem co ze sobą robić przez resztę tygodnia. Trzymajcie kciuki, dam znać za jakiś czas. Pozdro.
Adam
Adam88 Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoim doświadczeniem. Przy rozbudowywaniu aplikacji zastanowimy się nad dodatkowymi zadaniami.
Najważniejsze, że zacząłeś i aktywnie przyglądasz się temu jak rzeczywiście wygląda Twoje picie alkoholu. Na dalszych etapach zachęcamy Cię do tego, abyś zobaczył w jakich sytuacjach jest Ci łatwiej ograniczać a w jakich okolicznościach trudniej - zwiększysz tym samym swoją skuteczność.
Trzymamy kciuki i czekamy na dalsze informacje od Ciebie.
Samo zwracanie uwagi na picie alkoholu rzeczywiście działa, tylko trudno czasem przeliczać te porcje. jest jakiś dobry sposób na ułatwienie tego?
Dziękuję za pytanie i zainteresowanie. Dostępny jest kalkulator porcji w aplikacji. Szybki dostęp do kalkulatora po rozwinięciu paska z lewej strony. Myślę, że po kilku dniach zapisu nauczy się Pani szybko przeliczać w głowie spożywany alkohol na porcje standardowe. Jeśli pije Pani piwo to butelka piwa 0,5 litra to są 2 porcje, jeśli wino - to 100ml to 1 porcja, a jeśli pije Pani napoje wysokoprocentowe to w zależności od zaprocentowania, np. 200 ml wodki to możemy przyjąć 7 porcji standardowych.
Bardzo dobra aplikacja. Porady sà rzeczowe i łatwe do zrozumienia. Gratuluję twórcom!
Celebusia Bardzo dziękuję ,cieszymy się,że się podoba i jest pomocna